halloween

Nu har första snön kommit då, trevlans. jag har så jäkla pisstråkigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Ska väl kolla på nån skräckfilm i min ensamhet.
Nu ska jag ringa en vän så man får lite kontakt med omvärlden iaf.
GOODBYE IDIOT!

frisk?

Detta var konstigt. Jag känner mig frisk idag, förutom lite halsont och väldigt trött. Är jag på väg att bli bra? har ju bara vart sjuk några dagar. Det var konstigt.  Nu kan jag till och med äta vad som helst. Det gick snabbt.

Nu ska jag och mor ta oss en (bil)tripp till lidl, får se hur jag orkar med det.
Ikväll blir det tacos. mums.

I helgen ska det bli snö, eller var det nästa helg? Jag längtar efter snön :)

Jag är så trött på att ligga inne. blääää.

Tills lördag måste jag vara nogorlunda frisk i alla fall får då blir det partaj (utan alkohol för min del)

haha jag dör

hittade en gammal spökhistoria som jag skrev för många herrans år sen.


En spökhistoria

Det här hade jag planerat noggrant. Mamma skulle vara bortrest på en jobbintervju över hela helgen. Och jag hade fyllt år veckan innan så jag tänkte ha en hejdundrarns fest. Jag hade bjudit ungefär 30 personer till min fest. Mina närmaste vänner kom vid sju och resten skulle komma vid nio. Det var jag, petra, elin, frida och annis. Vi satt runt bordet oc småpratade lite. jag fick några presenter. Tiden tickade på. Klockan tio hade det fortfarande inte kommit någon, Det var konstigt. Nästan alla som jag bjudit hade lovat att komma före nio. Jag och petra gick ut på stentrapporna utanför dörren för att se om vi såg någon som var på väg. Men utanför var det helt öde.Inte en kotte på hela vägen som gick hem till mig. Vi suckade och vände oss om för att gå in igen. Då får vi syn på det. Det sitter en lapp på dörren.Det första jag ser är att något står skrivet på den. Vi tar ner lappen och börjar läsa: "Kom inte hit, flickan som bor här är smittad av en allvarlig sjukdom som är mycket smittsam. Varning! Gå inte in här." Jag och petra ser på varandra.
-Det måste vara någon som inte vill att du ska ha fest säger petra oc kollar på mig. Då får vi ha kul för oss själva säger vi och går in.

När vi kommer in lägger jag fram lappen på bordet och visar den för de andra. Annis och Frida säger att de måste gå och är försvunna illa kvickt. Då var det bara jag, petra och elin kvar. Hm, undrar vad det tog åt dem undrar vi. Vi bestämmer oss för att ringa och fråga. Det har gått en halvtimme så de har säkert komit hem nu. Jag går bort till telefonen och slår en signal till frida. hon svarar och jag frågar varför de åkte hem. Då svarar de:
-tänk om det är sant att du har en smitta?
-Men herregud, tror ni verkligen på det där, säger jag?
-Vi tänker iallafall inte komma tillbaka, svarar de.
-Dålig stil, säger jag och lägger på.
Jag går in och berätter för elin och petra. Vi bestämmer oss för att strunta i festen och slå på en film istället. Vi gör i ordning lite popcorn och sätter på en skräckfilm.

Den var riktigt läskig. Vi sitter nära varandra allihoppa och dumt nog har vi itne tänt någon lampa så det är helt mörkt i hela huset. När filmen är slut är vi rejält uppskrämda. Precis när elin har offrat sig för att gå och tända lampan hör vi ett hårt knackande på dörren och alla hoppar till.
-Vem är det som kommer nu, tänk om det är en mördare eller något, säger petra som alltid är rädd för sånt.
-Men skärp er säger elin och går till dörren för att öppna.
Jag och petra står i vardagsrummet och väntar.....

...forstsättning följer...mohahahhahahah

Piggare

Jag tröttna på min andra blogg så fortsätter här istället.
Idag mår jag bättre. Fast är trött som fan men ingen feber. Har nyss kollat på "Gangster". Rätt okej!
Har ätit mannagrynsgröt, äppelmos och mjölk till frukost. Fysågott.
Nu ska jag äta lite soppa. Inte mycket som händer om dagarna här inte. Hejsvejs!


Älska låten - älska filmen

RSS 2.0