Snart är det lördag igen!

I torsdags klippte fray lugg på mig :) så köpte jag löshår. Färgade det men blev fel färg så jag kan inte använda det än :( Igår åkte jag och mamma tilll västerås en sväng. Åt på nå skitgod thairesturang. mongolian tror jag det hette. mums. Mamma köpte en balklänning till mig också :) en röd. Så handlade jag lite kläder. På kvällen blev de förfest-utgång-efterfest :) kul kväll. Snart ska jag hem till josse. blir förfest sen hottan. Måste städa mitt rum nu. det ser ut som ett helvete!

Snacka om att vara utnyttjad :/


hej!


Se mig, hör mig, rör mig!

Fy så skönt det är med lov alltså. Bara ta det lugnt :)
Igår var jag ner på stan en sväng, sen bara slappa. Kollade på 2 filmer med mats på kvällen. "Ett öga rött" den var mysko :P och "Tomcats" Fyfan vad jag garva på den :D
Har varit och solat på förmiddan. Skönt.
Snart kommer petra då ska vi ner på stan och ta en fika sen hem och försöka få ihop de där jävla PA:t.
Vid 8 blir det fotboll Sverige-Brasilen med hamstrarna :)
Imorrn blir det fika med syster & fredag västerås en sväng på förmiddan. Äta på choys :) mums!
Har skitont i halsen :( orkar inte bli sjuk igen. bläää!

I want to shut off my brain for a while! för mycket tankar om allt just nu


fullt upp

I torsdags blev det utgång i västerås med emma,hanna & sebbe :) Blev konrad & miss fatty kom dit haha riktigt kul :) Fredag fest igen & utgång med mia :) Slutade i bardens garderob - gick hem halv 10 på morgonen och var fortfarande lite full. haha. sen blev det sova fram till ett och upp till fryklund och käka påskmat, spela poker m.m vid 4. Vid 8 drog jag till blixt :) han hade fest. Blev sova över där med trevligt sovsällskap ;) sen på morgonen bjöd blixt på pizza sen åkte jag hem vid 4. Sov typ hela dagen. Idag har jag kollat på Die Hard 4.0 och varit på långpromenad. skönt. Måste komma igång med träning igen. Man är hälsosam i veckorna och ohälsosam på helgerna. Hur blir det i längden ? haha Så svårt å komma igång när man alltid är förkyld också :/ På onsdag blir det västerås en sväng sen kolla på fotboll med Fray. mfl? Ska träffa syrran & cazper nåndag också, så ska jag försöka träna också. Ikväll blir det nog lugnt ser det ut som. 


                 
Torsdag                             Fredag                               Lördag

 


hahahahaha

Nu har jag lärt min mamma MSN. Hon är sämst men hon tvinga mig
Sen har jag färgat håret brunt :)

Snart är det lov :D 

games people play

Drygaste dagen. Jag lyckades iaf ta mig upp kl 7. 5 stycken 75 min lektioner och en lunch på typ 30min. Fy så drygt
Imorrn är det 3 lektioner sen lov. Om jag klarar dem blir det 100% denna vecka också :P Funderar på att åka till lärkan och simma kanske, om jag orkar. får se. sen blir det plugga. blä.

Idag kom våra kalendrar :D snitsigt


jävla idiot - fattar inte vad du tänker med :/


Bad Day

Idag är en sån dag med massa plugg men man orkar helt enkelt inte. Svenskaprov imorrn med 104 svåra ord man ska kunna. Och jag måste klara det för att få godkänt på kursen. :/ inte lite press man har på sig då.
Idag har jag haft religion & historia sen åkte jag hem till syrran & cazper och fika massa gott. Har kollat på sista delen av "kungamordet" för ett tag sen. det var bra. Nu gör jag inte ett dugg. Sitter och ruttnar och funderar över framtiden. sommarjobb?skoja?jobb?sabbatsår ? plugga? vad? utomlands? flytta? körkort? listan kan göras lång

Jag vill vakna upp och ha allt klart för mig vad som ska hända här näst!

Oh baby baby its a wild world!

Nu har jag precis lyckats få ihop ett brev till Seydou (mitt fadderbarn)
Inte bästa engelskan kanske som de flesta som känner mig vet :P
Kan ta upp till 4 månader innan man får svar för först måste brevet gå till Barnfondens kontor på Mali där dem måste översätta det till Bambara sen skickas till byn.

Idag har jag haft idrott och kört bollsportsturnering. Det gick inte så bra för mitt lag.
Sen hade vi psykologi och kolla på nån film med människor som har tvångssyndrom. Det var en tjej som använde typ en hel 3 litersdunk tvål om dagen.
Efter skolan åkte jag till lärkan och sola
Sen hem och åt lax & bulgur så har jag t.o.m hunnit med att göra religionshemuppgiften.
Nu är det baraIdrottsloggbok, PA-rapport, 3 engelska optional och svenskaprov kvar den här veckan. USCH!
Imorrn fyller Jannica år så ska väl dit på en fika efter skolan sen blir det pluggpluggpluggplugg

Nej nu ska jag vara lite onyttig med chirre & Lost ;)



 

happ!

  • Fredag - Hem till elin halv åtta och börja dricka sen vidare till emelie på förfest. Blev sen början så då fick man dricka fort :P Hottan vid 10 och vi var snygga & fulla. Jag lyckades supa bort mina pilotbrillor och spilla cider i mobilen så 1,2,3 och ring knappen inte funkar. Så just nu har jag snott tims mobil som är jättedryg att skriva på men jag ska köpa en av pontus idag :)
  • Lördag - Skapligt bakis man var, var ungefär fortfarande full när jag vakna kl 10. det är inte ofta de händer. haha. Låg i sängen hela dagen. Kollade på The Cave och Frankie & Johnny. På kvällen var jag hem till Fray och kollade på melodifestivalen med F,L,L,L,S & A. Frays chokladbollar var iaf goda men lite smöriga kanske ;) åt massa andra onyttigheter också. Så kollade vi massa filmer sen vi var små och kina filmen osv.  haha väldigt komiskt.
  • Söndag - Mamma tvinga med mig på loppis så vi ska åka strax sen ska vi hem till siv så ska hon kolla om hon kan sy om en balklänning. Men jag har sån beslutsångest om vilken jag ska ta. Beror på hur hon kan göra om den :) Det visar sig väl. Ikväll blir det lax och Singingbee finalen :D

Och jag får panikstress på skolan!!!!!!!!!! Massa å göra, ska försöka 100 % vecka denna också. få se om man lyckas ;) Byebye


Fredag

Fan så kul! Sitter och väntar på två röda balklänningar som jag ska prova och se om jag ska köpa :) hoppas nån passar. Har vart nere på stan och köpt gulneonlysande nagerlack som jag ska ha till 80-tals festen ikväll. Ska hem till elin kl 6 och fixa sen hem till emelie kl 8 sen kl 10 blir de hottan :D Imorrn blir det iaf hem till Fray och kolla på melodifestivalen! kul. Valde ut igår vad jag ska ha på mig iaf, kommer bli så fult :D


talking about you and me yeah
and the games people play

nananananananana

100 %

vecka snart. Varit på alla lektioner. Var ett tag sen, brukar alltid vara någon frånvaro lektion i veckan :) duktigt!
Har nyss varit hos mormor och ätit. inte direkt godaste maten, men jag vann på 500 i alla fall
Känns som jag håller på å blir förkyld :( Kan man bli det  när man käkar pencelin? jag vill ju bli frisk och börja träna igen!!
Längtar skapligt mycket tills imorrn men undrar var det blr förfest och undrar vad man ska ha på sig när det är 80-tals tema.

En är frisk och letar efter lyckan,
en annan är full och letar efter kryckan.
En tredje är polis och samlar på falkägg,
en fjärde kör in i bergvägg efter bergvägg.
En femte är främmande och minns ingenting





Du duger som du är!

Har precis skrivit en uppsats i svenska om det, är klar nu så jag väntar på petra som sitter här bredvid :)
Fick 1 och ett halft poäng från vg på psykologi provet, irriterande :P
Den här veckan har varit så jävla dryg. Kanske inte ens får godkänt på PA arbetet. stressstressstressstress
Denna vecka: SvCuppg,PA, Relgionsuppg, engCuppg

Nu ska vi ha naturkunskap.

hej ge mig helg!





Hemma nu, har precis ätit godaste maten jag ätit på länge :) tagiatellepasta,kyckling och ananas gratäng med kokosmjölk :) mums!
Jag är stolt över mig själv att jag uthärdade denna jobbiga onsdag. Började kvart över åtta och gick till halv 4. Bara 75 min lektioner och 30 min lunch. usch och fy! Så hade vi redovisning om Yorubafolket på religionen. Gick väl okej! Nu ska jag skriva en uppsats om Hare Krishna. hej!

Usch för måndagar!

När man tittar ut genom fönstret och ser vad det är för väder vill man bara dra täcket över huvudet igen och somna om. Fredagen var väldigt tråkig, vi åt tacos sen inte så mycket mera men lördagen var betydligt roligare. Jag, josse, petra och marcus satt här hemma & förfesta lite, väldigt trögstartat. haha. Sen drog vi på hottan och oj vad mycket folk det var för att vara helgen efter löning. Ebba gold var bra iaf (; Extas till Ulf Lundell och La dolce vita. Och någon idiot ville köpa petra tilll hotellrummet för en tequila. mohahah. Så fick vi en gratis drink också. inte illa de! Kvällen slutade som sagt på mitt kökgolv efter att petra ätit brockoli, en klick lätta, hamburgerstekpannefett och mackor.
Och jag som skulle göra den där jäkla religionsuppgiften i helgen. usch å fy måste göra den idag. Nu skulle ett till lov sitta fint. Igår gjorde jag hemmalagad pizza med musslor :) mums! Nej man kanske skulle fixa i ordning sig och åka till skolan och ha idrott. Hoppas inte vi ska göra nå ansträngande, kanske inte så bra med halsfluss. HEJ!

When you were young

Var på sjukhuset igår. världens snabbaste sjulhusvistelse 30sek hos doktorn,10 sekunder halsprov,1min få pencelin utskrivet. Halsfluss :( blä. pencelin 10 dagar men jag känner mig redan bättre konstigt nog :) irriterande att jag fortfarande äter pencelin den 14e när det är 80-tals fest på hottan :( men kanske kan sluta en dag tidigare.

Idag har petra varit här, skrev rapporten till PA arbetet, känns inte som att de blev så bra. Så tog vi en ny Jimi Hendrix bild. Blev bättre den här gången :) Sen åkte vi och solade. Har nyss ätit godaste maten på länge. Kyckling,lyxräkor,potatissallad,avocado,sallad och tomat :) MUMS!


hejsvejs









vill inte...

..bli sjuk igen. varför ska jag alltid bli sjuk ? Har skitont i halsen, trött och svullna lymfkörtlar. usch! hoppas det inte är körtelfeber bara.

3 poäng från vg på socialkunskapen

Har börjat med det skriftliga till PA arbetet men nu orkar jag inge mer kan knappt svälja :'(

nu ska jag kolla på tv!

LIKE A LADY!

är i skolan nu och väntar på petra. har nyss gjort psykologiprov. vet inte hur det gick riktigt men borde få g iaf :)
Måste betala kryssningen idag, så måste till rättan och ta ut pengar när p kommer också.
Jag är hungrig, jag ska tvinga petra å fika räkbaguette med mig sen.
Så måste vi få klart PA arbetet också. FANSÅDRYGT!



helgen

har varit riktigt skoj. Fest både fredag och lördag men igår var det söndagsångest, låg i sängen hela dagen och kollade på Lost. Har skapligt ont i halsen idag så jag skippa idrotten men måste till skolan och göra psykologiprovet sen. usch! Så ska PA:t vara klart den här veckan. Hur ska man lyckas med allt. Nej nu måste jag plugga perception och socialpsykologi. hm hm hm.

Jag blir galen på det här!!



image57

RSS 2.0