Trieste

Sitter pa ett internetcafe i Trieste och fordriver tiden just nu. Har var man tvungen att visa pass for att fa ringa eller sitta pa internet.
Igar sag vi Venedig. Valdigt vacker och underbar stad. Ar verkligen vatten overallt. Tyvarr hann vi inte se sa mycket men det blir val nat aterbesok nangang. Bodde dar en natt tio min utanfor i Mestre. Gick runt och letade efter hotellet i ca 1 timme med den tunga packningen. Nar vi antligen var framme blev det en efterlangtad dusch sen gick vi ut och at jattegod italiensk inbakad pizza och en corona till det. Idag fick vi aka gratis till Trieste. Akte tag langst kusten. jattefint. Tog ca 2 timmar. Man borjar trottna lite smatt pa att springa runt att leta efter stallen. Tagresorna gar hur fint som helst. Ett valdigt enkelt och bekvamt satt att fardas pa. Ska bli sa skont att komma till Pula. Bara slappa, sola och bada i en vecka innan vi far hem. Har AC, kòk, dusch,toa och tvattmaskin pa rummet. sa da blir det tvatta all smuts. Kostar ca 1500 kr var i en vecka. Nu ska vi leta efter nagonstans att ata sen vanta pa bussen.

Ha de bra allihoppa..

Kommentarer
Postat av: Monika Fryklund

Hej på er!

Så skönt att ni får lite semester också innan ni åker hem, det låter som att ni behöver det. Här är lika varmt som ni har, orkar knappt vara ute....

Var rädda om er och ha en riktigt fin sista tid innan ni återvänder till gamla Sverige!

Kram

Monika

2009-06-29 @ 18:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0